Syföreningsmöte

Jag glömde bort att det är tisdag idag nu när jag har semester. Imorgon måste jag komma ihåg att det är onsdag får då ska stora lillasystern och jag rida islandshäst.
Idag är det däremot syföreningsmöte, jag har virkat en hel del men mest på mina mormorsrutor. Rutorna har jag gjort med Molly garn och virknål 6,5. Planen är att rutorna ska bli ett överkast och om det ska täcka hela sängen behöver jag 180 stycken.
Yttersta varvet är alltid vitt, varv 1 och 4 och varv 2 och 5 är alltid samma färg. Jag använder 5 olika färger och jag ska försöka göra så många olika kombinationer som möjligt. Det finns säkert en formel så att man kan räkna ut hur många kombinationer det blir.
Idag kanske vi får besök av barnens kusin från Uppsala och då måste hon så klart få en kaka med sej hem så jag virkade en dammsugare igår kväll.
Det gröna garnet är Järbo Lady det bruna är Fuga eller Carolina, jag har använt virknål 3.
Igår hade vi besök av lilla lillasystern och hon lämnade sin stickbok så nu är jag sugen på att sticka en tröja, ska bara hitta rätt garn.

Kommentarer
Postat av: Lillstrumpan

Jösses, 180 rutor! Det hade tagit flera år för mig...Jag brukar tröttna efter en filt i babystorlek ;)

2011-07-12 @ 11:22:15
URL: http://www.thenorp.blogspot.com
Postat av: Maja

Hej!Ja, 180 rutor virkar man inte i brådrasket. Men å andra sidan blir det ju väldigt kul när den väl blir klar då! Fint kommer det definitivt att bli!Hälsar Maja

2011-07-12 @ 14:47:41
URL: http://husmorsskolan.blogspot.com
Postat av: Agneta

Ja rutor av alla de slag är sådana där braoch hatillhandsarbeten. 180!!! jo jag tackar!! Men vad fint det kommer att bli.

2011-07-12 @ 18:00:11
URL: http://hundraprocenthusmor.blogspot.com/
Postat av: alma

Det kommer att bli jättefint!

2011-07-12 @ 21:06:53
URL: http://sondagspyssel.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0