Onsdag är det idag

Igår tisdag var stora lillasystern med man och barn här på lunch och fika. Det var trevligta att träffas utan att det är kalas som det ofta blir. Då är det livat värre.

Här är några av de dammsugare som vi fikade på. Det är lite konstig form på dem men de smakade bra.
Idag var vi till Kumla sjöpark och fikade hela familjen. Vi cyklade dit så den lilla hunden som vi är hundvakter åt sprang ordentligt. Hon fick åka en bit i cykelkorgen också.
Min andra lillasyster kom på besök idag och tanken var att hon skulle komma till kl 12 och äta pannkakor men hon kom när vi var i sjöparken så hon och hennes barn fick komma dit. Hon skulle egentligen ta med sej hunden hem men hon får stanna en natt till. Det är lite lättare för oss att gå ut med hunden tidigt på morgonen dessutom är hon så himla orolig. Hon har varit som en skugga efter mej de här dagarna.
Efter att kusinerna hade åkt hem ringde A.s kompis så han kom och lekte, kompisens storasyster stannade och lekte med I. Nu är A. hos kompisen och ska sova över där, det är första gången som han sover hos en kompis. Kompisens storasyster som leker mad I. ska sova över här.
Jag funderar på blogga på blogspot istället, vet inte vilket som är bäst.

Kommentarer
Postat av: Stina

Jag har testat blogspot och gillade inte alls det, krångligt att kommentera blogspotbloggar är det också...

2011-07-20 @ 19:52:06
URL: http://mamastina.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag gillar blogpsot och det är bara krångligt att kommentera om man inte har ett sådant konto själv, men har du ett blogspot konto och är inloggad när du kommenterar en blogspot blogg så är det busenkelt.

2011-07-20 @ 22:54:50
URL: http://pilutta28.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0